Pimpernelleke
Ga naar geboortelijst

Geboortelijst

U kan bij ons ook terecht als toekomstige mama en / of papa om de geboortelijst van je toekomstige spruit aan te leggen. Wiegjes, kinder kamers, papflessen, babytextiel, alles wat u nodig heeft de eerste paar jaren is bij ons verkrijgbaar of te bestellen. Wij werken samen met een groot aantal kwalitatieve en hippe merken en kunnen hierdoor een mooie en gevarieerde lijst samen stellen. Wij raden onze klanten wel aan om een afspraak te maken om een geboortelijst op te stellen, zodoende dat wij tijd kunnen voorzien voor u persoonlijk.

 

Enkele voordelen die wij aanbieden: 

  • Cadeaubon t.w.v. 10 procent op de waarde van de aankoopsom van je geboortelijst.
  • Via de online geboortelijst kan uw familie en vrienden te allen tijden uw geboortelijst raadplegen en online reserveren en/of aankopen. U kan steeds online opvolgen welke stuks reeds aangekocht zijn. Daarnaast is er ook steeds de mogelijkheid voor uw familie en vrienden om naar onze winkel te komen en daar de verschillende producten te zien voor zij een keuze maken. 
  • De mogelijkheid om op voorhand reeds de grote stuks mee naar huis te nemen die op je geboortelijst komen te staan, nog voor deze geschonken/gekocht zijn. 
  • Persoonlijke begeleiding bij het samenstellen van je geboortelijst, dit is zeker interessant voor mama’s en papa’s die hun eerste kindje verwachten. Aangezien je op internet en bij veel grote ketens een overvloed van informatie krijgt, is het leuk om de tips en tricks die we door onze jarenlange ervaring hebben verkregen mee te geven aan onze klanten. Welke dingen heb je meteen nodig en welke producten zijn eerder nice-to-have. 
  • Zeer ruim aanbod van heel uiteenlopende merken, hieronder vindt u al een beperkte selectie.